CAST

ONLINE

TURKIYE / MACEDONIA

Каде се снима,

Ние сме таму...

Melih Degirmenci

Ја водиме кариерата на повеќе од 300 актери. Во двете земји, покрај создавање човечки ресурси на секторот, им даваме можност на новите таленти да стапт на сцена.

  • Instagram - Beyaz Çember